Contact

Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag hier tussen?

Ja, dat kan! Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor je. Stuur me hieronder: a) de naam en adres van de school, b) de gewenste tijd en eventueel datum en c) de gewenste workshop. Ik kom er zo snel mogelijk op terug!

Ik heb op mijn site al erg veel thema’s verzameld. Bovenin kun je in het zoekvenster typen wat je zoekt. Kijk ook eens op Pinterest!

Bij alle boekhandels! Steun je lokale boekhandel en bestel het boek daar. Maar ook online kun je het overal bestellen!

Daarvoor kun je terecht bij de mensen achter Kleuteruniversiteit, neem een kijkje op hun website! Wil je iets weten over een project dat ik geschreven heb, dan kun je me hieronder een berichtje sturen.

Dat kan! Beschrijf je vraag hieronder en ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Zit je vraag er niet tussen, of wil je me iets anders vragen?

Vul gerust het formulier hieronder in, en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht