Kinderboekenweek 2018 - bloghop - Juf BiancaWelkom bij de Kinderboekenweek 2018 bloghop! Wat is dat nou weer, vraag je je af? Leerkrachten in blog-land hebben de handen ineens geslagen en delen inspiratie voor de Kinderboekenweek, die dit jaar als thema heeft ‘Kom erbij – Vriendschap‘. Je hopt van de één naar de ander. Gezellig, toch?

En wil jij kralenplankvoorbeelden (bij het project Mag ik meedoen) bemachtigen? Lees dan vooral verder!

👈🏻Misschien ben je hier gekomen via de website van Juf Judith? Zij deelde verzameling van allerlei activiteiten rondom boekpromotie en kinderboekenweek en recensies die bij dit thema passen.

Ben je nieuw hier op deze site? Welkom dan! Ik ben Bianca, ex-juf, auteur, workshopleider, kleuteronderwijsliefhebber en strijder voor meer spél in de kleuterklassen. Ik heb een voorliefde voor prentenboeken, het zal je dan niet verbazen dat ik voor deze Kinderboekenweek een lijst heb gemaakt van de 20 allerleukste prentenboeken en voorleesboeken die gaan over vriendschap.

Trouwens, ik heb zelf ook net een prentenboek geschreven, uitgegeven door uitgeverij Clavis. Nieuwsgierig? Hier vind je meer informatie over SuperFinn en zijn cape!

Ik heb nog meer tips voor deze Kinderboekenweek:

👉🏻En nu wil je vast gauw door naar de volgende site in deze bloghop. Dat is niemand minder dan Cora Hansen, van SlimmeKleuters.nl! Zij biedt een gratis download aan van een vouwboekje. De kinderen kunnen zo hun eigen verhaal tekenen en of schrijven over vriendschap. Heel veel plezier!

P.S. Als je hieronder je gegevens achterlaat, stuur ik je de kralenplankvoorbeelden bij het prentenboek Mag ik meedoen? gratis toe!
Ben je al abonnee? Vul dan hetzelfde mailadres in waarmee je abonnee bent, zodat je de nieuwsbrief niet dubbel krijgt.
Wil je liever geen abonnee zijn? Je kunt je in élke nieuwsbrief eenvoudig afmelden met de link onderaan!

Mag ik meedoen? kralenplanken

Schermafbeelding 2018 09 26 om 09.52.27

Laat je gegevens achter en download deze kralenplank voorbeelden bij Mag ik meedoen? Eend, leeuw én een spiegelvoorbeeld. Veel plezier!

Hiermee abonneer je je op de JufBianca nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment uitschrijven van deze wekelijke e-mails. Wil je de download zonder lid te worden, stuur me dan even een berichtje! Powered by ConvertKit