Klaar voor lancering? Nou, ik wel! Het heelal heeft altijd al mijn interesse gehad, en het is één van de eerste thema’s die ik ooit bij de kleuters bedacht en uitvoerde. Het is dan ook niet heel vreemd dat ik een project gemaakt heb bij het boek De astronaut van Liesbet Slegers (je weet wel, van de bekende beroepen serie!). Zie hier: mijn nieuwste project bij Kleuteruniversiteit!

Project Astronaut - Juf Bianca bij Kleuteruniversiteit

Het project

Ik heb, zoals gewoonlijk binnen mijn projecten, weer activiteiten bedacht bij zoveel mogelijk verschillende vakgebieden. Met dit project weet je dus zeker dat je een paar weken zoet bent. Ook heb ik gezorgd voor activiteiten waarbij de kinderen zelf kunnen ervaren en ontdekken, het motto van JufBianca.nl! Er zijn verschillende techniekactiviteiten toegevoegd. Hierdoor past dit project perfect binnen de komende kinderboekenweek met als thema Raar maar waar.

Bestel het project bij Kleuteruniversiteit

Het boek

Het boek De astronaut valt voor mij precies tussen een prentenboek en een informatief boek. Het is geschreven voor jonge kinderen, in begrijpelijke taal. Het is verhalend, je gaat met een astronaut mee de ruimte in, maar toch ook weer vol met weetjes. Zoals ik al zei zijn er nog veel meer boeken in deze serie, je kunt ze hier vinden.

Astronaut - project over het heelal - JufBianca.nl bij Kleuteruniversiteit

Bestel het boek bij bol.com

Nieuw bij Kleuteruniversiteit?

Als je nog nooit iets bij Kleuteruniversiteit besteld hebt, dan kan ik me voorstellen dat je eerst iets meer wilt weten. Allereerst is het belangrijk te weten dat je een digitaal bestand kunt downloaden. In dat bestand zitten alle lessen en alle materialen. Ja, je zult die materialen dus eerst zelf moeten printen en lamineren. Dat kost tijd, maar het scheelt enorm veel geld. Reken maar eens uit: boek + project, maal ongeveer 6, en je bent klaar voor een heel schooljaar! Daar kan geen dure kleutermethode tegenop ;)

Wil je eerst weten wat anderen vinden? Bij vele projecten kun je reviews vinden van gebruikers. Dat zit zo: elke maand wordt er een tegoedbon verloot onder de mensen die een review achter laten. Zo schreef iemand de volgende review bij het project Agent en Boef en het boefvangfeest:

Astronaut - een project over het heelal - JufBianca.nl bij Kleuteruniversiteit

Geweldig toch? Dus, als je ooit eens iets gekocht hebt bij Kleuteruniversiteit, laat dan zeker een review achter! Ben je overtuigd? Bestel dan het project Astronaut bij Kleuteruniversiteit, en ga mee de ruimte in!